Lähetä sähköpostia osoitteeseen toimisto@falm.fi, niin saat lisätietoa yhdistykseen liittymisestä.

Yhdistykseen mukaan ovat tervetulleita kaikki lääkärit ja muut terveystieteellisen tutkinnon suorittaneet ammattilaiset. Kannatusjäseniksi voidaan hyväksyä edellä mainittujen alojen opiskelijat ja muiden ammattialojen ihmiset. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä myös oikeustoimikelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenet eivät voi äänestää eivätkä kuulua hallitukseen, mutta he voivat osallistua yhdistyksen koulutuksiin ja muuhun toimintaan. 

Järjestämme kuukausittain yhdistyksen jäsenille maksuttoman webinaarin elämäntapalääketieteen aihepiireistä. Haluamme tarjota terveydenhuollon ammattilaisille työkaluja moninaisten ongelmien kanssa kamppailevien ihmisten kohtaamiseen ja hoitoon. Pyrimme vaikuttamaan Suomen terveyspolitiikkaan.
Webinaareihin pääset mukaan, kun ilmoittaudut jäseneksi: toimisto@falm.fi.

Amerikan elämäntapalääketieteen yhdistyksen tekemiä potilasoppaita

Suomen elämäntapalääketieteen yhdistys on saanut luvan kääntää oppaat suomeksi. Nämä materiaalit ovat vapaasti käytettävissä ja tulostettavissa, mutta niitä ei saa muokata.

Copyright: American College of Lifestyle Medicine (ACLM) ja Suomen elämäntapalääketieteen yhdistys (FALM)

Muita materiaaleja

Ohessa on muita yhdistyksen tuottamia materiaaleja.

KASVISRUOAN HYÖDYT

KASVISRUOAN HYÖDYT

ACLM on julkaissut artikkelisarjan kasvisruoan hyödyistä. Siinä käsitellään seuraavia aiheita: aikuistyypin diabetes, ylipaino, ravitsemuksen laatu, sydän- ja verisuonisairaudet, autoimmuunisairaudet, elinikä, ohjeita ammattilaisille, sukupuolielinten syövät, krooninen munuaissairaus ja suonensisäinen ravitsemus.

Elämäntapalääketieteen kursseja

Elämäntapalääketieteen kursseja

Krooniset sairaudet aiheuttavat paljon kärsimystä ja ennenaikaisia kuolemia. Yksinkertaisilla elintapamuutoksilla tähän voidaan saada muutos. Amerikan elämäntapalääketieteen yhdistyksellä on paljon hyödyllisiä kursseja, joiden avulla…