Hyödyllisiä linkkejä

Tänne on koottu vertaisarvioituja tieteellisiä artikkeleita, jotka liittyvät kasvisruokavalioon. Sivustoa ylläpitää Micaela Karlsen, joka on yksi Amerikan elämäntapalääketieteen yhdistyksen (ACLM) tutkimusjohtajista.
The American College of Lifestyle Medicine (ACLM)
The International Board of Lifestyle Medicine (IBLM)
ACLM on koonnut 2022 artikkelisarjan elämäntapalääketieteen peruspilareista “The Journal of Family Practice” -lehteen. Artikkeleihin pääsee kirjautumaan ilmaiseksi.
Lääkäri Michael Gregerin monipuoliset sivut tuoreimmista ravitsemustieteen löydöistä. Tieto tarjoillaan mukavan tiivistetysti ja hänellä on hyvä uutiskirje.
Diabetestä sairastavien oikeuksien julistus

Lähetä sähköpostia osoitteeseen toimisto@falm.fi, niin saat lisätietoa liittymisestä.
Mukaan ovat tervetulleita kaikki sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset ja opiskelijat.

Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka ei ole sote-alan ammattilainen. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksy myös oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenet eivät voi kuulua hallitukseen, mutta voivat osallistua yhdistyksen kuukausikoulutuksiin ja kongressiin.

Järjestämme kuukausittain yhdistyksen jäsenille maksuttoman webinaarin elämäntapalääketieteen aihepiireistä. Haluamme tarjota terveydenhuollon ammattilaisille työkaluja moninaisten ongelmien kanssa kamppailevien ihmisten kohtaamiseen ja hoitoon. Pyrimme vaikuttamaan Suomen terveyspolitiikkaan.
Webinaareihin pääset mukaan, kun ilmoittaudut jäseneksi: toimisto@falm.fi.