Linkit

Tänne on koottu vertaisarvioituja tieteellisiä artikkeleita, jotka liittyvät kasvisruokavalioon. Sivustoa ylläpitää Micaela Karlsen, joka on yksi Amerikan elämäntapalääketieteen yhdistyksen (ACLM) tutkimusjohtajista.
www.plantbasedresearch.org

The American College of Lifestyle Medicine (ACLM): https://lifestylemedicine.org/

The International Board of Lifestyle Medicine (IBLM): https://iblm.co/

ACLM on koonnut 2022 artikkelisarjan elämäntapalääketieteen peruspilareista “The Journal of Family Practice” -lehteen. Artikkeleihin pääsee kirjautumaan ilmaiseksi. https://www.mdedge.com/familymedicine/article/246677/family-physicians-introduction-lifestyle-medicine

Lähetä sähköpostia osoitteeseen toimisto@falm.fi, niin saat lisätietoa liittymisestä.
Mukaan ovat tervetulleita kaikki sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset ja opiskelijat.

Kannatusjäsenet: Myös sellaiset ihmiset voivat liittyä mukaan, joilla ei ole tämän alan koulutusta, mutta ovat jollain muulla tavalla aktiivisesti mukana terveellisten elämäntapojen edistämisessä. Yhdistyksessä he eivät voi äänestää, eivätkä tulla valituksi hallitukseen.

Järjestämme kuukausittain yhdistyksen jäsenille maksuttoman webinaarin elämäntapalääketieteen aihepiireistä. Haluamme tarjota terveydenhuollon ammattilaisille työkaluja moninaisten ongelmien kanssa kamppailevien ihmisten kohtaamiseen ja hoitoon. Pyrimme vaikuttamaan Suomen terveyspolitiikkaan.
Webinaareihin pääset mukaan, kun ilmoittaudut jäseneksi: toimisto@falm.fi.