Hyödyllisiä linkkejä

Tänne on koottu vertaisarvioituja tieteellisiä artikkeleita, jotka liittyvät kasvisruokavalioon. Sivustoa ylläpitää Micaela Karlsen, joka on yksi Amerikan elämäntapalääketieteen yhdistyksen (ACLM) tutkimusjohtajista.
The American College of Lifestyle Medicine (ACLM)
The International Board of Lifestyle Medicine (IBLM)
ACLM on koonnut 2022 artikkelisarjan elämäntapalääketieteen peruspilareista The Journal of Family Practice -lehteen. Artikkeleihin pääsee kirjautumaan ilmaiseksi.
Lääkäri Michael Gregerin monipuoliset sivut tuoreimmista ravitsemustieteen löydöistä. Tieto tarjotaan mukavan tiivistetysti, ja hänellä on myös hyvä uutiskirje.
Diabetesta sairastavien oikeuksien julistus
Amerikan elämäntapalääketieteen yhdistyksen tekemiä potilasoppaita

Lähetä sähköpostia osoitteeseen toimisto@falm.fi, niin saat lisätietoa yhdistykseen liittymisestä.

Yhdistykseen mukaan ovat tervetulleita kaikki lääkärit ja muut terveystieteellisen tutkinnon suorittaneet ammattilaiset. Kannatusjäseniksi voidaan hyväksyä edellä mainittujen alojen opiskelijat ja muiden ammattialojen ihmiset. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä myös oikeustoimikelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenet eivät voi äänestää eivätkä kuulua hallitukseen, mutta he voivat osallistua yhdistyksen koulutuksiin ja muuhun toimintaan. 

Järjestämme kuukausittain yhdistyksen jäsenille maksuttoman webinaarin elämäntapalääketieteen aihepiireistä. Haluamme tarjota terveydenhuollon ammattilaisille työkaluja moninaisten ongelmien kanssa kamppailevien ihmisten kohtaamiseen ja hoitoon. Pyrimme vaikuttamaan Suomen terveyspolitiikkaan.
Webinaareihin pääset mukaan, kun ilmoittaudut jäseneksi: toimisto@falm.fi.