Paikka: Mikkelissä Koivikon Elämäntapainstituutissa, Koivikontie 8

Aika: Luennot alkavat perjantaina 24.5.24 aamulla. Ohjelma loppuu sunnuntaina 26.5. lounaaseen. Kaukaa tulevien kannattaa saapua kurssikeskukseen jo torstai-iltana 23.5. Muualla Mikkelissä yöpyviltä veloitetaan aterioista ja pieni päivämaksu.  

Ilmoittautuminen: toimisto(at)falm.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 17.5.2024

Kenelle: Ohjelma on suunnattu elämäntapalääketieteestä kiinnostuneille sote-alan ammattilaisille, mutta kongressiin voivat tulla myös muiden alojen ammattilaiset ja opiskelijat.

HINNAT

Hintaan sisältyy kongressin ohjelma, majoitus ja kolme kokokasvisruoka-ateriaa päivässä. 

Hinnat ovat FALMin jäsenten hintoja. 

Halvempi hinta: majoitus kahden hengen huoneessa

Kalliimpi hinta: majoitus yhden hengen huoneessa

Opiskelija-alennus on 10 % kaikista hinnoista.

Jos yhdistykseen kuulumaton henkilö haluaa kongressiin, KAIKKIIN hintoihin lisätään 15 %, paitsi jos hän osallistuu kongressiin FALMin jäsenen kumppanina.

Päivämaksu kurssikeskuksen ulkopuolella majoittuville: 10 €/päivä

Erilliset ateriamaksut: aamiainen 10 €, lounas 15 €, päivällinen 12 €

Myös päiväkurssilaisten tulee ilmoittautua 17.5.24 mennessä ja ilmoittaa, mitkä ateriat ostavat.

Tuo mukana omat lakanat ja pyyhe tai voit vuokrata ne paikanpäältä hintaan 15 €. Tuo myös uimapuku, jos haluat mennä rantasaunasta uimaan.

Peruutusmaksu: Jos ilmoittautunut peruu osallistumisensa kurssin viimeisen ilmoittautumispäivän (17.5.) jälkeen, toimisto- ja käsittelymaksuna pidätetään 50 €.

Ohjelma julkaistaan myöhemmin falm.fi-nettisivuilla ja lähetetään jäsenille sähköpostitse. Luentoja tulee olemaan ainakin seuraavista aiheista: terveysvalmennus, positiivisten ihmissuhteiden tärkeys, lihavuus, liikuntateema ja potilastapauksia elämäntapalääketieteestä. Kattojärjestömme American College of Lifestyle Medicinen (ACLM) presidentti Beth Frates pitää etäluennon, samoin toinen kansainvälinen puhuja: ravitsemusterapeutti ja sertifioitu IBLM:n ammattilainen Claire Lynch, joka johtaa Plant-Based Health Professionals -järjestöä Britanniassa.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen toimisto@falm.fi, niin saat lisätietoa yhdistykseen liittymisestä.

Yhdistykseen mukaan ovat tervetulleita kaikki sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset ja opiskelijat.  Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka ei ole sote-alan ammattilainen. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä myös oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenet ja opiskelijat eivät voi kuulua hallitukseen eivätkä voi äänestää mutta voivat osallistua yhdistyksen koulutuksiin ja muuhun toimintaan.

Järjestämme kuukausittain yhdistyksen jäsenille maksuttoman webinaarin elämäntapalääketieteen aihepiireistä. Haluamme tarjota terveydenhuollon ammattilaisille työkaluja moninaisten ongelmien kanssa kamppailevien ihmisten kohtaamiseen ja hoitoon. Pyrimme vaikuttamaan Suomen terveyspolitiikkaan.
Webinaareihin pääset mukaan, kun ilmoittaudut jäseneksi: toimisto@falm.fi.